Artistiekleider Linda Anneveld ( DaaD) werkt in wisselende samenstelling aan theatrale installaties en theatervoorstellingen.

Elze van den Akker

Elze studeerde Objecttheater aan de hogeschool voor de kunsten Amsterdam en is een van de vaste freelance medewerkers van DaaD. Naast het spelen van de voorstellingen PostOde, La Cuisine Macabre en Le Jardin des Yeux, ontwikkelt en bouwt ze mee aan diverse projecten. Daarnaast ontwerpt Elze illustraties, theaterdecor en interieurproducten. 

www.elzevandenakker.nl     

 

Jeroen Mateman

Sinds 2005 werkt Jeroen Mateman samen met compagnie DaaD en is veelal verantwoordelijk voor de techniek achter de theatrale installaties. Daarnaast schrijft hij muziek en ondersteund hij bij computervragen en archivering. Jeroen heeft een werktuigbouwkundige en grafische achtergrond en brengt techniek en kunst samen door bij DaaD meer een uitvinder te willen zijn dan een ontwerper. Jeroen is werkzaam als interieurontwerper en 3D tekenaar en werkte o.a. voor museum TwentseWelle en theater Concordia.

www.jeroenmateman.nl

 

Studio Door (Doreen Dekker)

Studio Door is een visueel ontwerpbureau, gevestigd in Alkmaar. Studio Door neemt de opdrachtgever mee op deze spannende zoektocht naar de eigen identiteit en vertaalt deze naar diverse (marketing-)communicatieuitingen. Eigenaar en oprichtster Doreen Dekker is afgestudeerd aan zowel het Grafisch Lyceum in Amsterdam als de Willem de Kooning Academy in Rotterdam. 

www.studiodoor.eu

Vuur in Staal Gerbrand Dros

In 2016 is Gerbrand Dros bij Compagnie DaaD Van installaties voor theaters tot kachels en hekwerken: met zijn flinke dosis creativiteit brengt hij elk eindresultaat tot een hoger niveau.

Gerbrand Dros: ‘De man die alles in elkaar last’!

Van installaties voor theaters tot kachels en hekwerken: met zijn flinke dosis creativiteit brengt hij elk eindresultaat tot een hoger niveau.

Voor particulieren maakt hij hekken, schuifdeuren, pergola’s, tuinkachels, pizza-ovens, vuurschalen, camperkachels, meubels en reparaties, je kunt het zo gek niet bedenken.